eApteekki pienkehityspalvelut

Tarjoamme pienkehityspalveluita apteekeille, jotka haluavat erottautua kilpailussa. Hakukoneoptimoinnilla ja laadukkailla sisällöillä varmistamme, että asiakkaat löytävät verkkoapteekkisi juuri oikealla hetkellä. Verkkoapteekin kuvien optimoinnilla ja personoiduilla kuvilla voimme luoda verkkoapteekillesi visuaalisen identiteetin, joka vetoaa asiakkaisiin.

shutterstock_1754176034

Verkkoapteekin ulkoasun päivitys

Verkkoapteekkisi ulkoasu ja käytettävyys vaikuttavat suuresti asiakkaan ostokokemukseen. Tarjoamme verkkoapteekkisi ulkoasun päivityspalvelua, jossa ensimmäinen askel on sivuston nykytilan analyysi. Käymme läpi sivustosi ulkoasun ja ehdotamme käytännön toimenpiteitä ulkoasun selkeyttämiseksi ja käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.

Palvelussa ei luoda eApteekkiin uusia sisältöelementtejä -päivitys toteutetaan olemassa olevilla elementeillä. Ulkoasun päivityksessä voimme esim. uudistaa etusivun eri näköiseksi ja vaihtaa sivuston väriteemaa toiseksi.

Verkkoapteekin mainos- ja fiiliskuvat saadaan usein lääketukkureilta tai tuotteen valmistajilta, jolloin kuvien kuvakoko ei ole suunniteltu skaalautumaan verkkoapteekin eri elementeille. Voimme konvertoida sivuston kuvat yhteensopivaksi verkkoapteekin eri sisältöelementteihin, kuten esimerkiksi etusivun banneriin.

Voimme lisäksi tuottaa verkkoapteekillesi uusia fiiliskuvia, joiden avulla voimme antaa verkkoapteekillesi uuden visuaalisen identiteetin, joka erottuu edukseen. 

 

Palvelun hinta määräytyy toimenpiteiden laajuuden mukaan, alkaen 135 €/h + alv.

shutterstock_2073107075

Hakukoneoptimointi ja sisällöntuotanto

Kuvittele, että potentiaaliset asiakkaasi etsivät verkosta apua terveyskysymyksiinsä. Mitä jos apteekkisi olisi ensimmäisenä tarjoamassa tuotteita ja palveluita? Hakukoneoptimointi on toimenpiteitä, joilla pyrimme edesauttamaan verkkoapteekin sisältöjen parempaa löydettävyyttä hakukoneissa luomalla käyttäjiä kiinnostavaa sisältöä.

Verkkoapteekissa tämä tarkoittaa esimerkiksi tarkempien tuotekategoriatekstien tai blogitekstien kirjoitusta. Paremman sisällön avulla asiakkaat löytävät verkkoapteekkisi helpommin, mikä kasvattaa asiakasvirtaasi.

Palvelun hinta määräytyy toimenpiteiden laajuuden mukaan, alkaen 135 €/h + alv.

shutterstock_1698223771_web

Tehosta apteekkisi näkyvyyttä ja digitaalista vetovoimaa tilaamalla pienkehityspalveluitamme!

  1. Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen kenneth.akerberg@crasman.fi. Kerro meille verkkoapteekkisi tarpeista ja toiveista.
  2. Kartoitetaan yhdessä palvelun sisältö: Sovimme tapaamisen, missä käymme yhdessä läpi apteekkisi tarpeet ja tavoitteet. Pienkehityspalvelumme muokataan juuri sinun apteekkisi tarpeisiin sopiviksi.
  3. Vastaanota tarjous: Saat yksilöidyn tarjouksen, jossa määritellään palveluidemme sisältö ja hinnoittelu. Voit hyväksyä tarjouksen, kun olet tyytyväinen ehdotettuihin ratkaisuihin.
  4. Palvelun toimitus: Kun tarjous on hyväksytty, suoritamme tarjouksessa sovitut toimenpiteet yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti.