Matomo-analytiikan avulla seuraat verkkoapteekkisi liikennettä

Matomo on analytiikkaohjelmisto, jonka avulla saadaan GDPR-säännösten mukainen kävijäseuranta verkkopalveluihin. Sivuston data on täysin asiakkaan hallussa EU-alueen sisäpuolella. Turvallisuuden ja muokattavuuden takia Matomo on julkisen hallinnon suosima järjestelmä. 

Näkymä Matomon näyttöön.

Matomon hyödyt verkkoapteekillesi

Matomo analytiikan avulla seuraat verkkoapteekkisi vierailijoiden käyttäytymistä sivustollasi. Analytiikan avulla ymmärrät, mitä asiakkaasi sivustollasi tekevät ja miten sivustosi toimii.

Analytiikka kertoo esimerkiksi kuinka monta käyttäjää sivustollasi on juuri nyt, kuinka paljon asiakkaita sivustolla ylipäänsä käy, kuinka kauan kävijät sivustolla viipyvät ja mitä sivuja he ovat tarkastelleet. Näet myös mistä lähteestä käyttäjät ovat sivustollesi päätyneet.

Matomo analytiikka sisältää käytännössä samat ominaisuudet kuin markkinajohtaja Google Analytics. Matomossa data tallennetaan kokonaisena, ei vain otantana kokonaisdatasta, kuten esimerkiksi Google Analyticsissa. Tämän takia sivuston raakadata on helposti käytettävissä myös muissa sovelluksissa. Matomo toteuttaa GDPR-säännösten mukaista kävijäseurantaa ja kunnioittaa vierailijoidesi yksityisyyttä. Lisäksi Matomon tarjoama data pysyy omassa hallussasi ja EU-alueen sisäpuolella.
 
Matomon avulla keräät eApteekin kehittämiseen tarvitsemasi datan verkkosivullasi kävijöiden yksityisyyttä kunnioittaen.

Tilaa Matomo Analytics
Matomo-logo

Hinnasto

Matomo-analytiikka verkkoapteekkiin:
29€/domain/kk
Asennus 100€ (kertakustannus)

Kuukausimaksu sisältää:

  • Analytiikan seurannan konfiguroinnin verkkoapteekkiin

  • Pääsyn Matomon analytiikkatyökaluun

  • Käyttöohjeistuksen

  • Automaattisen kuukausiraportin suoraan sähköpostiin

Tilaa Matomo Analytics